Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:14 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 18:28

To σχόλιο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στο δημοσίευμα του agrinioculture.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά το γεγονός ότι το ΑγρίνιοCulture.gr με την ανάρτησή του δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και την καμπάνια του, αλλά σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο δήμος Αγρινίου “υιοθέτησε” αυτή την καμπάνια, δημοσιεύει την απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτη Μπεσίνη για λόγους πολυφωνίας και μόνο.

Προς: Agrinio Culture
Υπ’όψιν : Δ.Π.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει (ή δεν έχω εγώ) τον τρόπο να απαντήσω με λογικά επιχειρήματα στην αποθέωση του παραλόγου.
Για το άρθρο σας με τίτλο: ΄΄Η υπόδειξη του Δήμου Αγρινίου για ολοκληρωτική περιχαράκωση΄΄, ΜΟΝΟ δύο λόγια……
1) ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ τέτοιου τύπου στήριξης της τοπικής αγοράς έχουν υιοθετήσει και υλοποιήσει δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια (τα κοντινά μας Γιάννενα έχουν αναρτημένες μόνιμες πινακίδες στις εισόδους της πόλης που παροτρύνουν τους επισκέπτες αλλά και τους ντόπιους να ψωνίζουν από τα τοπικά καταστήματα εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια και φέρουν την υπογραφή του Δήμου και του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου). Δεν ανακαλύψαμε λοιπόν εμείς τον τροχό.
2) Ο Δήμος Αγρινίου (στο σύνολό του) λοιπόν έπραξε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Το ίδιο ακριβώς έκαναν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που προς τιμήν τους, θεωρώντας κι αυτά ΄΄αυτονόητη υποχρέωσή τους΄΄ (όπως επί λέξη μου είπε γνωστός διευθυντής και εκδότης τοπικού ηλεκτρονικού μέσου μαζικής ενημέρωσης) στήριξαν επίμονα και αποτελεσματικά την συγκεκριμένη εκστρατεία.

Υ.Γ.1/ Ο καθένας έχει δικαίωμα στην διαφορετική άποψη (και ο Δ.Π. βεβαίως). ΘΕΜΙΤΟ αρκεί να μην ΄΄θεμελιώνεται΄΄ ;;; σε επιλεκτικές αναγνώσεις των κειμένων της προωθητικής μας αυτής προσπάθειας στήριξης της τοπικής οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής.
Υ.Γ.2/ Θυμίζω ότι η αυτονόητη αυτή προσπάθεια στήριξης από τον Δήμο Αγρινίου και τον Εμπορικό Σύλλογο αφορά 2297 τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου και 5000 περίπου συμπολίτες εργαζόμενους που απασχολούνται σε αυτές.
Υ.Γ.3/ Στην απαίτησή σας….΄΄κατεβάστε αυτό το αίσχος από το Δημαρχείο΄΄, αντιπαρέρχομαι….΄΄σταματήστε πια με το αίσχος της εμπάθειας, της μιζέριας, της ξενολατρίας και της κοντόφθαλμης νοοτροπίας΄΄.

Αγρίνιο 18-5-2020
Μπεσίνης Παναγιώτης
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.