Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 15:35

European Music Day Acheloos Valley‎: Πολιτισμός & Περιβάλλον- Μουσικές διαδρομές Κοιλάδα Αχελώου 2020 (21/6/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Fête de la musique, Festa della Μusica, Praznik Glasbe, Make Music Day, Wianki, Γιορτή της Μουσικής, σε όποια γλώσσα και να το προφέρεις, με τη συμβολή όλων μας, συνοδεύουμε τον κοινό μας σκοπό στην 21η χρονιά του!

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής...Μας απομένουν μόνο λίγες μέρες προετοιμασίας...Κάθε χρόνο και καλύτερα... 3η χρονιά φέτος & συνεχίζουμε...
Προσκαλούμε και προκαλούμε τους μουσικούς κάθε είδους, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να επικοινωνήσουν μαζί μας... για να συμμετέχουν σ' ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι... Επίσης εθελοντές, υποστηρικτές, επαγγελματίες κτλ. προκειμένου διοργανώσουμε με εναλλακτικό τρόπο- εδώ στην ομορφότερη Κοιλάδα της Ευρώπης, την ωραιότερη εκδήλωση Μουσικής, για την μελωδικότερη μέρα του χρόνου!

Μουσικοί της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Ρούμελης και της Στερεάς και φέτος ενώνουν τις μελωδίες και τις φωνές τους ( σ' ένα ιδιαίτερο λόγω της υπάρχουσας κατάστασης, Φεστιβάλ Μουσικής ) κατά μήκος του Αχελώου με πολλαπλό σκοπό. Η μουσική να ενώσει τον κόσμο.!

Γιορτάζουμε την Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής, με μουσικές στα χωριά, στα μνημεία και τα γεφύρια του Αχελώου.
Και φέτος, η Εθελοντική ομάδα της «European Music Day Acheloos Valley» σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινωνίες (Κοινότητες & Σύλλογοι) συμμςτέχει σ' ένα διαφορετικό φεστιβάλ μουσικής, κατά μήκος του Αχελώου.
Δήμος Αργιθέας, Γ. Καραϊσκάκη, Αγράφων και Αμφιλοχίας.

ΔΥΝΑΤΑ???Συντονιζόμαστε..για ν' απολαύστε κάτι ξεχωριστό, την 21η Ιουνίου ... και πάντα σε ευθυγράμμιση με τις επίσημες οδηγίες του κράτους για την δημόσια υγεία.!

Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα
#Δρούμε

Διαβάστηκε 1880 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.