Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 18:51

Η μηχανή του χρόνου: Η παραλία του Αγίου Νικολάου Μύτικα Αιτ/νίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μια εξαιρετική και σπάνια φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα, που δείχνει την παραλία που υπήρχε μπροστά από την εκκλησία του χωριού μας τον Άγιο Νικόλαο, πριν κατασκευαστεί ο σημερινός μώλος.
Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την παραλία αυτή και η φωτογραφία είναι πιθανόν τέλη της δεκαετίας του ’60 ή αρχές της δεκαετίας του ’70. Διακρίνονται τα δύο πλατάνια, καθώς και ο παλιός ναός αριστερά.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παρελθόν, κανονικό ταξίδι στον χρόνο, που αποτυπώνουν την ιστορία του χωριού μας.
Την φωτογραφία μας την παραχώρησε ευγενικά ο Φαρμακοποιός κ. Ευάγγελος Ζαμπέλης του Ιωάννη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.
Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να επαναλάβουμε την πρόσκληση μας, όποιος αναγνώστης του Blog μας έχει στην κατοχή του παλιές φωτογραφίες του Μύτικα και θέλει να τις μοιραστεί μαζί μας και με όλους τους Μυτικιώτες, μπορεί να τις στείλει με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κάποια σύντομη περιγραφή τι απαθανατίζουν, χρονολογία κ.λπ, ώστε να τις δημοσιεύσουμε.
 
 
sinidisi.gr
Διαβάστηκε 3568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.