Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:02 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 18:26

Τζανακάκης: Στον Παναιτωλικό είμαστε τυχεροί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιλώντας στην εκπομπή «Επιλογές» της ΕΡΤ1 ο Μανώλης Τζανακάκης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμενόμενης συνέχισης των αγώνων, τις δυνατότητες του Παναιτωλικού που θα δώσει τη μάχη της παραμονής, αλλά και στο θέμα της μείωσης των αποδοχών λόγω κορωνοϊού.

Για την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση είπε: «Δύο εβδομάδες τώρα προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο γίνεται καλύτερα. Είναι κάπως περιορισμένα τα πράγματα με τα μέτρα που εφαρμόζονται. Δόξα τω Θεώ η ομάδα εδώ μας παρέχει τα πάντα. Οι άνθρωποι είναι δίπλα μας και οργανώνουν τις προπονήσεις έτσι ώστε να δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται. Η επιστροφή θα είναι δύσκολη. Οι θερμοκρασίες είναι ήδη υψηλές. Προερχόμαστε από αποχή ενάμιση μήνα και όπως είδαμε και χθες στη Μπουντεσλίγκα είχαμε επτά – οχτώ τραυματισμούς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε  είναι να προπονούμαστε. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες να προπονηθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τακτική, να παίξουμε διτέρματα. Ο χρόνος είναι λίγος, θα προτιμούσαμε να είχαμε περισσότερες μέρες προετοιμασίας».

Για την προσπάθεια του Παναιτωλικού στα Play-out: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σίγουρα αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση. Η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο δείχνει το αντίθετο και αυτό το παραδέχονται όλοι. Όταν είσαι καλός και όταν δουλεύεις, στο τέλος παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Πιστεύω ότι στα Play-out θα έχουμε τέτοια εικόνα που θα παίρνουμε τα αποτελέσματα και να μην κινδυνεύσουμε».

Για το θέμα της μείωσης των αποδοχών που πρότεινε η Λίγκα και απέρριψε ο ΠΣΑΠ, ο αμυντικός του Παναιτωλικού τόνισε: «Θεωρώ άδικη την πρόταση της Super League αν συνυπολογίσει κανείς όλες τις παραμέτρους. Είναι δύσκολο να ζητάς από τον εργαζόμενο να παίξει με αυτές τις συνθήκες, να βάζει σε ρίσκο την υγεία του και την υγεία κάποιου μέλους της οικογένειάς του και να πάρει το 17% του μισθού του. Στον Παναιτωλικό είμαστε τυχεροί, γιατί στη διοίκηση είναι πραγματικά εξαιρετικοί άνθρωποι, είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και νομίζω θα τα βρούμε και θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1874 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.