Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:17 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 21:44

Τρία έργα μέσω Leader στο δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 545.000 ευρώ μέσω του προγράμματος Leader εντάχθηκαν για λογαριασμό του δήμου Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα αυτά αφορούν:
-‘‘Πολιτιστικό κέντρο Νεοχωρίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου’’ του Προγράμματος LEADER Π.Α.Α. μέτρου 41, υπομέτρο L321, δράση 2 («Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων….») προϋπολογισμού 187.282,31 €. Το έργο αφορά την επισκευή του κτιρίου και προμήθεια επίπλων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

-‘‘Πολιτιστικό κέντρο Ευηνοχωρίου ∆ήμου Ι.Π. Μεσολογγίου’’ του Προγράμματος LEADER Π.Α.Α. μέτρου 41, υπομέτρο L321, δράση 2 («Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων….») προϋπολογισμού 78.156,55 €. Το έργο αφορά την επισκευή του κτιρίου και προμήθεια επίπλων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

-‘‘Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Τ.Δ. Κατοχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου’’ του Προγράμματος LEADER Π.Α.Α. μέτρου 41, υπομέτρο L321 , δράση 2 («Χώροι άσκησης πολιτιστικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων….») προϋπολογισμού 280.887,51 €. Το έργο αφορά την επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κατοχής με τις περιμετρικές του ζώνες ασφαλείας και την γραμμογράφηση του γηπέδου καθώς και την κατασκευή των καναλιών απορροής των επιφανειακών υδάτων.

πηγή: http://agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.