Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:03 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 22:24

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Γυμνάσιο Καλυβίων (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσφορά δωρεάν υγειονομικού υλικού προς το Γυμνάσιο Καλυβίων, παραδόθηκε σήμερα στον Διευθυντή κ. Ευστάθιο Πίτσα, μέσω του Προέδρου κ. Δημήτρη Αναστασίου και της Κοινότητας Καλυβίων, εν όψει επανέναρξης των μαθημάτων την προσεχή Δευτέρα (18/05).

Να σημειώσουμε ότι, το Γυμνάσιο Καλυβίων ήδη από την έναρξη των μέτρων για τον κοροναϊό είχε προμηθευτεί με έξοδα του σχολικού ταμείου, μάσκες και αντισηπτικά, ενώ πρόσφατα από το υπουργείο Παιδείας και μέσω της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Αγρινίου, διατέθηκαν ακόμη 6 μισόλιτρα με αντισηπτικό υγρό.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου, κ. Σπύρο Φλώρο και την εταιρεία «Ιατρικά & Ορθοπεδικά είδη Κ. Τσέτσος & Σία» για τη δωρεά υγειονομικού υλικού (υφασμάτινων μασκών προστασίας, γαντιών και αντισηπτικών υγρών) που θα δοθούν σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου μας.

Τους ευχαριστώ γιατί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και προστασίας αποδεικνύοντας έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, την ευαισθησία τους στα θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς».

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 1068 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.