Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:26 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 17:57

O Tέρενς Κουίκ θα εγκαινιάσει το Forun Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουϊκ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο LEPANTO περιοχή Γρίμποβο Ναυπάκτου.Με την παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας  θα ξεκινήσουν οι τριήμερες εργασίες του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ που περιλαμβάνει έκθεση επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων, παραγωγών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και παράλληλα θα διοργανωθούν 20 διαφορετικές θεματικές ενότητες για τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας  με περισσότερους απο 45 εισηγητές, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες, στελέχη της αγοράς , δημάρχους, βουλευτές και παραγωγούς.

 

Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι γεγονός για την ευρύτερη περιοχή και στόχο έχει να αναδείξει τη Ναυπακτία και να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν γνωστά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Στην συνεδριακή του μορφή μέσα απο το πρόγραμμα 20 εκδηλώσεων θα συζητηθούν και παρουσιαστούν σειρά ζητημάτων που αφορούν το τόπο και θα προταθούν λύσεις που μπορεί με την κατάλληλη αξιοποίηση και συνεργασία να οδηγήσουν την Ναυπακτία σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης.

Η παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ στο FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι πολύ σημαντική για την διοργάνωση αλλά και για την περιοχή της Ναυπακτίας αφού θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και ακούσει τις απόψεις, θέσεις των θεσμικών και μη φορέων της περιοχης.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6932883048 @ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1799 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.