Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 17:54

Ευχαριστήριο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εθελοντικός Οργανισμός « Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά:Το Δήμο Αγρινίου και τη ΓΕΑ για την ευγενική χρηματική ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω της χορευτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 20/12/2015 στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

  • Tη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου AgrinioMotoClub για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από εκδήλωση που πραγματοποίησαν στις 27/12/2015.
  • Την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μέσω συγκέντρωσης γάλατος από την εκδήλωση «Η γιορτή των αστεριών» που πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2015.
  • Τον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ. για την ενίσχυση υπέρ του Οργανισμού μεσω συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Προημιτελικό Κυπέλλου Χειροσφαίρισης Γυναικών Ελλάδος στις 09/01/2016.
  • Tην οικογένεια, φίλους και συγγενείς του Μπουγάνη Κωνσταντίνου για την ευγενική χρηματική δωρεά υπέρ του Οργανισμού, αξίας 952,00 ευρώ, εις μνήμην του.

πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1915 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.