Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 17:33

Συμφωνώ με τον κ. Κωστούλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η φράση «συμφωνώ με τον κ. Κωστούλα» ακούστηκε αρκετές φορές στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League. Εκεί όπου ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού έβαλε ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν με σοβαρότητα για να υπάρχει επόμενη μέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν ανατρέξει κάποιος στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια και τις θέσεις που δημόσια καταθέτει, σε συνεντεύξεις που δίνουν Κωστούλας – Μπελεβώνης, διαπιστώνει ότι επαναλαμβάνονται δύο πράγματα:

  • Κεντρική τηλεοπτική σύμβαση
  • Ποσοστό από το στοίχημα.

Έως τώρα και τα δύο περνούσαν στο ντούκου. Με τα ζόρια που υπάρχουν πλέον λόγω πανδημίας και όχι μόνο, για πρώτη φορά οι προτάσεις που επανέφερε ο Φώτης Κωστούλας στη χθεσινή συζήτηση, άρχισαν να απασχολούν πολύ σοβαρά.

Τι θα γίνει κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει. Πρώτα απ’ όλα γιατί οι «μεγάλοι» τρώγονται μεταξύ τους, οπότε για λόγους τακτικής πάντα θα βρίσκουν λόγους να διαφωνήσουν ακόμα και για τα αυτονόητα.

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι ότι δύο πολύ σημαντικά θέματα τα οποία μπορούν να δώσουν ανάσες στις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο, επιτέλους μπήκαν στην ατζέντα. Και έγιναν αποδεκτά από την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.