Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:34 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 17:33

Ανοίγουν την Δευτέρα 18 Μαΐου οι σχολές χορού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί τα γυμναστήρια να εξακολουθούν να βρίσκονται στην μαύρη λίστα της μετά κορονοϊού εποχής, ωστόσο οι ειδικοί άναψαν το πράσινο φως στις σχολές χορού, καθώς και στις περισσότερες σχολές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να λειτουργούν υπέρ της δημόσιας υγείας, έχουν όμως ανακοινωθεί οι ημερομηνίες κατά τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν και πάλι να τις επισκεφθούν.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr η γνωστή χορεύτρια του θρυλικού σόου “3,2,1, Αντ1” και ιδιοκτήτρια σχολής χορού στη Νέα Σμύρνη, Μαρίνα Λαμπροπούλου πρέπει άμεσα οι ειδικοί να επιληφθούν επί των υγειονομικών θεμάτων, ώστε οι χοροδιδάσκαλοι όλης της χώρας να γνωρίζουν απ δω και στο εξής, ακριβώς πως θα γίνεται η εκπαίδευση.

«Στην ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία επαναλειτουργίας της σχολής μου φαίνεται πως την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου μπορώ να δεχτώ τους μαθητές μου. Η μοναδική διευκρίνηση που δίνεται είναι μόνο στις ηλικίες. Σε πρώτη φάση μαθήματα θα γίνουν μόνο στα παιδιά από 11 ετών και πάνω. Τα μικρότερα θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο άγνωστο το μέχρι στιγμής πότε», αναφέρει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Και προσθέτει: «Μπορεί την ημερομηνία να την ξέρουμε όμως ακόμα δεν μας έχει ανακοινωθεί κάποιο πρωτόκολλο ως προς τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Τα ερωτήματα είναι πολλά και καίρια, καθώς στους χώρους υπάρχουν αποδυτήρια, τα οποία δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να λειτουργούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε βάση των τετραγωνικών μας πόσα άτομα μπορούμε κάθε φορά να φιλοξενούμε στα μαθήματα. Τι θα γίνει με τα air condition που αν και εγώ είμαι κατά, ωστόσο υπάρχουν σχολές που στις αίθουσες τους έχουν κλιματιστικά. Φοβάμαι πως αν οι κανόνες είναι αυστηροί, μπορεί να μην χρειαστεί καν να μπούμε στον κόπο ν ανοίξουμε. Σημασία έχει πως κάτι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί οι μέρες περνούν και πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε από Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι».

Πηγή: newsit.gr – ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Διαβάστηκε 925 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.