Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 12:05

Μπέιζμπολ – Ν. Κορέα: Στοιχηματικός οδηγός στην ΚΒΟ League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μάθε τα πάντα για την bet on alfa

Στο foxbet.gr υπάρχει ήδη ειδική στοιχηματική κατηγορία για την ΚΒΟ League. Το μπέιζμπολ στη Νότιο Κορέα είναι από τα πιο προβεβλημένα σπορ, με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον στην Ασία. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας αναπτύχθηκε αντίστοιχο στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου απούσας της Major League Baseball η προσοχή από τους λάτρεις του σπορ έχει μετατοπιστεί στην Ασία. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες της MLB διατηρούν πλήρως οργανωμένα τμήματα scouting στα Πρωταθλήματα των ανατολικών ασιατικών χωρών. Ο αντίστροφος δρόμος αφορά Αμερικανούς, Κουβανούς, Δομινικανούς, Βενεζουελάνους αθλητές, οι οποίοι κατά καιρούς δεν μπόρεσαν να… πιάσουν στο υψηλό επίπεδο των ΗΠΑ και επιχείρησαν ή επιχειρούν να αναστήσουν την καριέρα τους στις πιο εύκολες Λίγκες της Ασίας. Αντίστοιχης δυναμικής των minors Double A και Triple A.

Η πληροφόρηση, αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, είναι σύνθετη αλλά όχι μη κατανοητή. Η ακριβής μετάφραση από τις ασιατικές γλώσσες (κορεάτικα, ιαπωνικά, κινέζικα) είναι δύσκολη ακόμη και στα αγγλικά. Ωστόσο η συγκυρία του ιού οδήγησε στη μεταφορά ειδήσεων με καλή πιστότητα στην αγγλική γλώσσα. Ουσιαστικά και για τo Κorean Baseball Championship προκύπτει μία σπουδαία ευκαιρία για τη μετάδοση των όσων συμβαίνουν στα μεγάλα ballparks σε ευρύτερο φάσμα. Το μπέιζμπολ είναι αναπτυγμένο σε χώρες μεγάλου πληθυσμού. Μπορεί να απέχει από την ευρωπαϊκή -και φυσικά ελληνική- πραγματικότητα όσον αφορά τους κανονισμούς (πχ η ομάδα που έχει την μπάλα αμύνεται και δεν επιτίθεται!), ωστόσο δύναται να συγκριθεί ευθέως σε απήχηση με καθαρούς πληθυσμιακούς αριθμούς στους οποίους βρίσκει κοινό με το ποδόσφαιρο και σαφώς πιο σίγουρα με το μπάσκετ που ούτε καν στις ΗΠΑ δεν είναι το No1 σπορ…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Λάμπρου Γκαραγκάνη και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 1782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.