Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:12 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 10:21

“Ενωμένο Εμπόριο”: Ευχές για καλό ξεκίνημα στους λιανέμπορους- Κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο συνδυασμός «Ενωμένο Εμπόριο με αξιοπρέπεια και προοπτική» εύχεται στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, οι οποίες και επανεκκινούν την δραστηριότητά τους “καλό ξεκίνημα”, ζητώντας  από το καταναλωτικό κοινό να τις στηρίξει.

Παράλληλα ευχαριστίες εκφράζονται προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα:

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Ο Συνδυασμός μας με αφορμή την επανεκκίνηση της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων του Λιανικού Εμπορίου, μετά από δύο μήνες υποχρεωτικά κλειστά καταστήματα με απόφαση της πολιτείας, θέλει να ευχηθεί σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με υγεία πρώτα από όλα , με υπομονή και αισιοδοξία σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, τηρώντας ασφαλώς τους κανόνες υγιεινής για την προστασία ,των εργαζομένων , των πελατών καθώς και τη δική μας.

Το Ενωμένο Εμπόριο θέλει να απευθυνθεί για άλλη μια φορά στις φίλες και φίλους καταναλωτές και να τους ζητήσει την ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ σε αυτή την εξαιρετικά για αυτά δύσκολη περίοδο και να τους βεβαιώσει ότι αυτή θα δημιουργήσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για το σύνολο της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο Συνδυασμός μας θέλει επίσης να ευχαριστήσει τα ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που σε όλη τη διάρκεια μέχρι σήμερα της υγειονομικής κρίσης προέβαλλαν τα δελτία τύπου του συνδυασμού μας, που σκοπό είχαν, αφ’ ενός μεν την συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων για τις εξελίξεις, αφ’ ετέρου δε ανέδειξαν και τόνισαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός Κόσμος καθώς και τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση τους.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο συνδυασμός μας θα εξακολουθεί να ενημερώνει τους συναδέλφους μας όπως με συνέπεια έκανε μέχρι σήμερα καθώς επίσης θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, θα παρεμβαίνει και θα τοποθετείται με θέσεις και προτάσεις που σκοπό έχουν την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων την επόμενη μέρα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1019 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.