Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 10:17

ΕΣΠΕΑΙΤ: Ξεκινούν διαδικασίες για τη δικαστική διεκδίκηση των Εθελοντών Μακράς Θητείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (ΕΣΠΕΑΙΤ) ενημερώνει πως ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δικαστική διεκδίκηση ένταξης των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) στο Β’ Μισθολογικό Κλιμάκιο.

Α​ναλυτικά η ενημέρωση της ΕΣΠΕΑΙΤ αναφέρει τα εξής:

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) σε συνεργασία με όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία ανά την Ελλάδα ξεκινάνε και επίσημα πλέον οι διαδικασίες για την δικαστική διεκδίκηση ένταξης στο Β’ Μισθολογικό Κλιμάκιο των στελεχών προερχόμενοι από ΕΜΘ, αναδρομικά από τον Μάιο 2019.

Στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα, για τους συναδέλφους μας, υπάρχει προσφορά από συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία με τα εξής κύρια σημεία:

• Το κόστος της αγωγής για τα μέλη της Ένωσης είναι στο ποσό των 20 ευρώ.
• Δεν υφίσταται επιβάρυνση με ποσοστό επί του ποσού που θα κερδηθεί από τους δικηγόρους.
• Αν το ζήτημα επιλυθεί νομοθετικά πριν την κατάθεση των αγωγών, η ΠΟΜΕΝΣ εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων στους συναδέλφους.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΕΠΑΙΤ (espeait.pomens.gr)

Υπεύθυνοι, εκ’ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών είναι οι εξής:

• Λίτου Ζωή, Αντιπρόεδρος τηλ. 6957217022
• Χρήστου Νικόλαος, Ταμίας τηλ. 6983509433
• Χονδρογιάννης Βασίλειος, Δημόσιες Σχέσεις τηλ. 6983505262
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ,

O θεσμός της εκπροσώπησης των στρατιωτικών δια μέσω της ΠΟΜΕΝΣ και το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ θα είναι πάντα δίπλα στα στελέχη και θα προασπίζονται τα εργασιακά συμφέροντα τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 889 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.