Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:46 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 18:33

Δήμος Αγρινίου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο στο Κ.Δ.Α.Π «Η Φαντασία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμος Αγρινίου ενημερώνει τους δημότες που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή των παιδιών τους, στο Κ.Δ.Α.Π «Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ» ότι έχουν ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο.

Το ΚΔΑΠ «Φαντασία» του Δήμου Αγρινίου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Λειτουργεί καθημερινά απογευματινές ώρες και Σάββατο πρωί.

Στόχος της συγκεκριμένης δομής, είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και καλλιεργώντας τη φαντασία τους. Επίσης συμβάλλει στο να αποκτήσουν τα παιδιά κριτική σκέψη αλλά και ισορροπημένη και πολύπλευρη προσωπικότητα με δραστηριότητες όπως : Θεατρικό παιχνίδι, Μουσικοκινητική έκφραση και Παιδικό βιβλίο, Ζωγραφική, κατασκευές, πηλός, παιχνίδια, Μαγειρική και γενικότερα επαφή με τις τέχνες, την Παράδοση και την Οικολογία.

Εγγραφές καθημερινά 5-8 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ : 26410-32134, Μπότσαρη 4.

 

Διαβάστηκε 2366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.