Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:12 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 22:26

Ο Στεφανής χωρίς την «καυτή πατάτα» στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάλλον μη αναμενόμενη ήταν η έλευση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή χθες στο Μεσολόγγι. Ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Λύρος ζήτησε από τον Υπουργό επαναφορά σε πλήρη λειτουργία του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων καθώς επίσης την παραχώρηση στο Δήμο του πρώην στρατοπέδου «Χρήστος Καψάλης».

Από την επίσημη ενημέρωση πάντως που προέκυψε από τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου, φάνηκε ξεκάθαρα πως ούτε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ούτε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, θέλησαν να πιάσουν το «νήμα», από εκεί που το είχαν αφήσει ο Ν. Καραπάνος και ο Π. Καμμένος, όταν τότε είχε συναφθεί πρωτόκολλο συνεργασίας για δημιουργία Βιωματικού Μουσείου της Ελληνικής Επανάστασης στο χώρο του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων….

Αν και το μεταναστευτικό απασχόλησε πρόσφατα το Μεσολόγγι, με μία ακόμη φήμη για έλευση μεταναστών, δεν απασχόλησε τη συνάντηση των δύο ανδρών. Μετά την ίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, η «καυτά πατάτα» βρίσκεται πια στα χέρια του Νότη Μηταράκη. Διαφορετικά δεν θα έκανε συναντήσεις με δημάρχους στην επαρχία ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/