Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 01:35

Στις 22 Ιανουαρίου ανοίγουν οι εργασίες για το Forum Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο FORUM Ναυπακτίας  ανοίγει τις εργασίες του την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο LEPANTO στη περιοχή Γρίμποβο της πόλης της Ναυπάκτου.

Οι συμμετοχές είναι πολλές και σημαντικές τόσο στην έκθεση δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους , όσο και στις θεματικές ενότητες όπου ξεπερνούν τις 20 και τους 45 ομιλητές. παρουσιάζοντας μέσα απο αυτές λύσεις και προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν την περιοχή σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης.
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 1 το μεσημέρι θα αναπτυχθεί ειδική θεματική ενότητα με τίτλο ΄΄ Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στη Δυτική Στερεά Ελλάδα ΄΄ ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7 θα υπάρξει ενημέρωση για το Νέο Κύκλο Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020 απο τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Παναγιώτη Κεχαγιά.
Σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης είναι το σεμινάριο που πραγματοποιείται το Σαββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π. μ. με θέμα  ΄΄ Τρόποι Συμπλήρωσης Βιογραφικού Σημειώματος και Μέθοδοι για μια επιτυχημένη Συνέντευξη για Εργασία ΄΄  με την ιδιαιτερότητα ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό θα λάβουν μέρος και στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ όπου θα συνομιλήσουν με στελέχη διευθύνσεων προσωπικού μεγάλων εταιριών.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6987148591 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.