Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 19:16

Τσιόδρας: 15 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και 148 νεκροί συνολικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
15 νέα κρούσματα κορονοϊού και 2.678 συνολικά στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. 33 διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος.

Για μια ακόμη μέρα ο Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας και ενημερώνει για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Η Ελλάδα διανύει την πρώτη εβδομάδα της… απελευθέρωσης από τα μέτρα περιορισμού, με τις Αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα για τις εικόνες με τις γεμάτες πλατείες και να στέλνουν μηνύματα αυτοσυγκράτησης ώστε να αποφύγουμε μια πιθανή νέα έξαρση του ιού.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 15 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 2.678 συνολικά, με το 56% να αφορά σε άνδρες.

Υπάρχει ένας ακόμη καταγεγραμμένος θάνατος και συνολικά 148 στην Ελλάδα.

603 κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και 1.340 με ήδη γνωστό κρούσμα. 33 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 67 έτη και 8 εξ αυτών να είναι γυναίκες (σ.σ. οι υπόλοιποι άνδρες).

Το 97% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.

85 συμπολίτες μας έχουν βγει από τα νοσοκομεία.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.