Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 10:49

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν την αγορά του Μεσολογγίου - Κ. Λύρος: Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεπής στην υπόσχεσή της για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων η δημοτική αρχή Μεσολογγίου αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα του οικείου Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου.

Kατά την διάρκεια συνάντησης, σήμερα, στο γραφείο του Κώστα Λύρου συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Σπυρόπουλο, η από κοινού αρωγή των καταστημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον COVID-19.

Εν πρώτοις, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο θα προβούν στην διανομή αντισηπτικών gel, αλλά και μασκών προστασίας σε όποιες επιχειρήσεις τροφίμων απαιτείται.

Πέραν αυτών όμως αποφασίστηκε η διενέργεια μεγάλης προωθητικής ενέργειας με τίτλο «Ψωνίζω και Κερδίζω» όπου με τις αγορές στα τοπικά καταστήματα ο καταναλωτής θα συμμετέχει σε λαχειοφόρο αγορά. Οι τυχεροί θα είναι δεκάδες και θα πάρουν δωροεπιταγές με σημαντικό ποσό και δυνατότητα εξαργύρωσης στα καταστήματα της πόλης. 

Η διανομή των αντισηπτικών και των μασκών θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Μαΐου και θα ακολουθήσει η προωθητική ενέργεια «Ψωνίζω και Κερδίζω».

Τόσο ο Κώστας Λύρος όσο και ο Βασίλης Σπυρόπουλος τόνισαν ότι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι πρωταρχικό μέλημα αμφότερων και σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης θα συνεχιστεί για να αποτυπωθεί και έμπρακτα η αλληλεγγύη σε αυτό το πληττόμενο τμήμα της κοινωνίας.

«Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα μένουν στον τόπο μας και επιστρέφουν σε εμάς», το καταληκτικό μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Διαβάστηκε 778 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.