Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 20:26

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα της επικαιρότητας . Δεν έλειψε  φυσικά το θέμα της  πανδημίας και οι κοινωνικές επιπτώσεις της, οι οποίες αναπόφευκτα προκάλεσαν ανατροπές στην καθημερινότητα όλων, αλλά  και στο χώρο της εκκλησίας .

Μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, διατυπώθηκε κοινή πρόθεση συνεργασίας και συμπόρευσης  προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των συνανθρώπων  μας  και ιδίως αυτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

Εκκλησία και Δήμος με πίστη κι αφοσίωση ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε η κοινωνία να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς διατηρώντας τη συνοχή και  την ασφάλεια της,  το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστηκε 1105 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα