Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:20 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 17:40

Μάκης Μπερδές – «Δε Θυμάμαι» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάκης Μπερδές γεννήθηκε στην Αθήνα.

Μεγάλωσε σε οικογένεια μουσικών και σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου καθώς και μουσικής θεωρίας, σολφέζ και στην πορεία αρμονίας, ιστορίας της μουσικής και μορφολογίας.

Στην ηλικία των 9 συνέθεσε το πρώτο του ολοκληρωμένο τραγούδι (μουσική - στίχους) και 19 ετών ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καταξιωμένο στο χώρο Γιάννη Σκουλά, ενώ πραγματοποίησε ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Την ίδια περίοδο συμμετείχε στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού με τίτλο ''Show Me A Star'' που διοργάνωσε ο Μάκης Πουνέντης και διακρίθηκε στους 12 καλύτερους συμμετέχοντες, από τους 400 περίπου που έλαβαν μέρος.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ηχογράφησε στο γνωστό καθώς και ιστορικό στούντιο της Odeon, το κομμάτι ''Σώμα Με Σώμα'' του Γιώργου Παπαδόπουλου, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

Το 2018 ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω σε ηχοληψία, programing και μουσική παραγωγή στο τμήμα ''Μουσικής Τεχνολογίας'' ενώ παρακολούθησε σεμινάρια με διακεκριμένους εισηγητές όπως ο κιθαρίστας/συνθέτης Παναγιώτης Καλατζόπουλος και ο ηχολήπτης/μουσικός παραγωγός Άκης Γκολφίδης.

Η μεγάλη εξέλιξη στην μουσική του πορεία ήρθε με την γνωριμία και μετέπειτα συνεργασία με την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή, η οποία τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε το βήμα καθώς ερμήνευσε το κομμάτι '' Έχει σήμα η καρδιά μου '' σε μουσική του Μάκη, και στίχους του Γιάννη Γούνα.

Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία της μέχρι τώρα δισκογραφική δουλειά με τίτλο '' Σπάσε τους δείκτες '' που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του '17 από την Panik Records, και ο Μάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα σε γνωστά και επιτυχημένα ονόματα δημιουργών του δίσκου, όπως Γιώργος Σαμπάνης, Ελένη Γιαννατσούλια κ.α.

Τον Ιούλιο του 2018, ο Μάκης Μπερδές συστήνεται ως τραγουδιστής, με την κυκλοφορία από την Panik Records του τραγουδιού '' Της Ελλάδας Το Χρώμα '' σε δικούς του στίχους και μουσική.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Μάκης Μπερδές μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Δε Θυμάμαι'' σε δικούς του στίχους και μουσική. Μια ολοκληρωμένη δουλειά με το πρώτο του Video Clip, έχοντας την τιμή να συνεργαστεί με έναν από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες της γενιάς του, τον Γιάννη Παπαδάκο. Στην παραγωγή του κομματιού συνέβαλαν επίσης πολύ σημαντικά ονόματα όπως ο Λεωνίδας Τζίτζος στην ενορχήστρωση καθώς και οι εξαιρετικοί μουσικοί : Γιώργος Ρετίκας (κιθάρες), Ανδρέας Μουζάκης (τύμπανα), Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο).

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records.

Διαβάστηκε 2523 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.