Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 12:35

Δήμος Ξηρομέρου: Εγκρίθηκαν τα προγράμματα και οι εκδηλώσεις άθλησης για όλους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ξηρομέρου γνωστοποίησε ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Κοινωφελή του δήμου η υλοποίηση των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων «Άθλησης για όλους».

Α​ναλυτικά η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο αναφέρει τα εξής:

«Χορήγηση βεβαίωσης πιστοποίησης καταλληλότητας υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ».

Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής αιτήσεως σας, σας ενημερώνουμε πως εγγραφήκατε στον πίνακα πιστοποιημένων φορέων υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ με κωδικό πιστοποίησης: 90E0. Η παρούσα χορηγείται υπό τα προβλεπόμενα εις το ισχύον οργανωτικό πλαίσιο άθλησης για Όλους και έχει ισχύ μέχρι την: 8/4/2022.

Με τη χορήγηση της παρούσας, σας χορηγείται εκ της υπηρεσίας βάση δεδομένων σε περιβάλλον MSAccess, η οποία θα σας επιτρέπει να εκδίδετε αιτήματα υλοποίησης ΠΑγΟ και ΕΑγΟ, σε ψηφιοποιημένο και δομημένο περιβάλλον ενώ σας επιτρέπει την παρακολούθηση ικανοποίησης αυτών των αιτημάτων καθώς και τυχόν λόγους απόρριψης τους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως ο υπάλληλος που αναφέρεται στις πληροφορίες της παρούσας, είναι ο αρμόδιος και εντεταλμένος υπάλληλος για τον χειρισμό όλων των θεμάτων που αφορούν τον φορέα σας.

Κατά τα λοιπά βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για την παραχώρηση οποιασδήποτε πληροφόρησης θα βοηθήσει την αποπεράτωση του έργου σας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1006 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.