Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 11:03

Ανάλυση του αγώνα: Αραράτ Γιέρεβαν – Μασίς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Αρμενίας

Μάθε τα πάντα για το netbet bonus

Σε πολύ άσχημο σημείο βρήκε η διακοπή την Αραράτ Γιέρεβαν, η οποία απείχε πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Αραράτ. Το ρόστερ της απαρτίζεται από αρκετούς ξένους, με τον Νιγηριανό επιθετικό Οσενί να ξεχωρίζει. Έχει πετύχει 40 τέρματα την προηγούμενη διετία με την φανέλα της Ανόι από το Βιετνάμ. Οι προπονήσεις της ξεκίνησαν στις 23 Απριλίου, ενώ το αποψινό είναι το πρώτο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που θα δώσει η ομάδα.

Η Μασίς από την άλλη είναι αρκετά αδύναμη. Ιδρύθηκε τον περασμένο Ιούνιο και βρισκόταν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας μέχρι να την πετύχει η διακοπή. Μετρούσε ως εκείνο το σημείο μια νίκη και 13 ήττες σε σύνολο 16 παιχνιδιών. Πρώτο της φιλικό και για εκείνην, θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμη το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που έχει ισχυρό φαβορί. Αδύναμη ομάδα η Μασίς, παίζεται δυνατά ο άσος σε συνδυασμό με το Over 3,5 γκολ.

Διαβάστηκε 1783 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 11:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.