Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 10:37

Έγκριση τεσσάρων (4) επιπλέον προσλήψεων λοιπούν προσωπικού για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη  εγκρίθηκαν οι παραπάνω τέσσερις  (4) επιπλέον προσλήψεις ως κάτωθι:

  • Μια (1) θέση - Ειδικότητας Τ.Ε. Οικονομικού –Λογιστικού με δίπλωμα Λογιστή Β’ τάξης.
  • Μία (1) θέση – Ειδικότητας Δ.Ε. Διοικητικού – Διοικητικών Γραμματέων
  • Δύο (2) θέσεις - Ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων

Οι ανωτέρω τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και με την υπογραφή σύμβασης δύο (2) ετών με το Νοσοκομείο μας θα αναλάβουν υπηρεσία.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο αριθμός προσλήψεων του λοιπού προσωπικού πλην Ιατρών για 24 μήνες για την Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανήλθε στα τριανταπέντε (35) άτομα.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα οι δύο (2) εγκριθείσες  θέσεις ιατρών (Παθολόγου και Βιοπαθολόγου) δεν έχουν καλυφθεί καθότι δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγραφή τους στον κατάλογο Επικουρικών γιατρών της 6ης ΥΠΕ.

Διαβάστηκε 1751 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία