Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 21:46

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτ/νίας στηρίζει τα αιτήματα και τις προτάσεις της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτ/νίας δηλώνει έμπρακτα την αμέριστη στήριξή της στα δίκαια αιτήματα, αλλά και στις προτάσεις που έχει καταθέσει στους αρμόδιους η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου για την ενίσχυση του κλάδου για την εδώ και δύο μήνες δύσκολη αυτή χρονική περίοδο, λόγω του κορωνοϊού Covid -19 στη χώρα μας.

Συμπαραστέκεται και στηρίζει τη συμβολική της εκδήλωση – διαμαρτυρία στην πλατεία Δημοκρατίας την Τετάρτη 6.5.2020, ώρα 20:00, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, που είναι μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS - ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Επισημαίνουμε πως, ενώ τα αιτήματα τους δεν έχουν εισακουσθεί ακόμη από το κυβερνητικό επιτελείο, οι όροι τους οποίους έχει επιβάλλει η κυβέρνηση προκειμένου να επαναλειτουργήσει αυτός ο κλάδος είναι τόσο δυσμενείς που πολλοί από τους επαγγελματίες του χώρου εκφράζουν φανερά τον φόβο ότι οι επιχειρήσεις τους θα οδηγηθούν στην πτώχευση και κατ’ επέκταση στην απώλεια ενός μεγάλου αριθμού θέσεων εργασίας.

Συμπορευόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα τους για:

α. Μείωση του ΦΠΑ στο 6% & 13%.

β. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% μέχρι 31/12/2020.

γ. Κεφάλαιο επανεκκίνησης σε όλα τα καταστήματα εστίασης.

Είναι χρέος της ελληνικής κυβέρνησης να προσφέρει σε όλους τους πολίτες και επαγγελματίες αυτής της χώρας, παίρνοντας τα κατάλληλα ανά κλάδο μέτρα, τη στήριξη της με μοναδικό γνώμονα το συλλογικό όφελος της κοινωνίας μας.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν.Γραμματέας

Νικολέτας Βασίλειος                                    Τσούνης Φίλιππος

Διαβάστηκε 875 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.