Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 10:57

Μπέιζμπολ – Ταϊβάν: Στοιχηματικός οδηγός στην CPBL

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από 30 bets στην Chinese Professional Baseball League υπάρχει καλό δείγμα γραφής από το Πρωτάθλημα, με τα ποσοστά επιτυχίας στο foxbet.gr να αποτυπώνουν μία πραγματικότητα…

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στο netbet casino

Όταν υπάρχει γνώση και καλή πληροφόρηση, στοίχημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το μπέιζμπολ, στοιχηματικά, έχει 2 ενδεχόμενα (στις περισσότερες εκδόσεις του). Νίκη ή ήττα. Αυτό δίνει στον παίκτη του στοιχήματος περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Στον στοιχηματικό οδηγό για την CPBL επιχειρείται μία προσπάθεια να αναδειχθούν τα ρεαλιστικά πλεονεκτήματα κέρδους στη Λίγκα, δίχως, φυσικά, να προτρέπεται το betting. Το σπορ είναι άγνωστο στην Ελλάδα, η τελευταία επαφή είναι οι διοργανώσεις μπέιζμπολ και σόφτμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα! Ωστόσο, με τις δεδομένες συνθήκες που υπάρχουν, αποτελεί μία ασφαλή διέξοδο κέρδους όπως αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές επιδόσεις της κατηγορίας στο foxbet.gr!

Η CPBL άρχισε στις 11 Απριλίου 2020 (αρχική ημερομηνία ήταν η 14η Μαρτίου), με καθυστέρηση λόγω ιού. Τα παιχνίδια έως τώρα γίνονται στις φυσικές έδρες των ομάδων, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Την Τρίτη (5/5) η διοικούσα Αρχή της Λίγκας θα συνεδριάσει, ώστε να ανοίξει τα ballparks για συγκεκριμένο αριθμό θεατών. Σε αρχική φάση αναμένεται να αποφασιστεί η είσοδος 200 φιλάθλων σε κάθε γήπεδο, μέχρι να εκμηδενιστούν τα κρούσματα για εύλογο χρονικό διάστημα. Κάτι που άρχισε να αχνοφαίνεται πώς μπορεί να γίνει, μόλις, την περασμένη εβδομάδα οπότε και δεν υπήρξε νέα υπόθεση ιού στη χώρα. Μετέχουν 4 ομάδες: Η Πρωταθλήτρια Ρακουτέν Μάνκις (7 τίτλοι) και οι Φουμπόν Γκάρντιανς, Γιούνι Λάιονς και Τσάινατραστ Μπράδερς. Υπάρχει έτοιμη expansion team, η Γουάι Τσουάν Ντράγκονς, που δεν είναι έτοιμη ακόμη για το μεγάλο Πρωτάθλημα (θα ενταχθεί το 2021) και παίζει στη minor league με τις δεύτερες ομάδες των υπολοίπων 4 συμμετεχόντων συλλόγων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Λάμπρου Γκαραγκάνη και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 1848 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.