Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 10:00

Αγρίνιο: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για την διέλευση αυτοκινήτων πάνω απο την πλατεία Αγίου Χριστοφόρου (Τρία Φανάρια)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναγνώστες επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν για ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην πλατεία Αγίου Χριστοφόρου (Τρία Φανάρια).

Συγκεκριμένα,

κάτοικοι που διαμένουν όπισθεν της πλατείας, χάριν συντομίας διασχίζουν με τα αυτοκινητά τους την πλατεία απο τον πεζόδρομο που υπάρχει στην ανατολική πλευρά έμπροσθεν του συντριβανίου, όταν εκεί παίζουν παιδάκια και υπάρχουν ηλικιωμένοι που είτε κάθονται στα παγκάκια είτε κινούνται επι της πλατείας. Παρόλη την ύπαρξη πινακίδας (όπως θα δείτε στις φωτο), πολλές φορές υπήρξε ορατός κίνδυνος να γίνει ατύχημα.

tria fanaria 3

Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν τα αυτοκινητά τους πολλές φορές επι της πλατείας. 

Το πρόβλημα ξεκινάει επι Δημαρχίας Μοσχολιού καθώς η άδεια που έχει βγεί για τον χώρο της πλατείας ήταν λάθος. Η τωρινή δημοτική αρχή ενημέρωσε τους κατοίκους οτι εκρεμμεί έκδοση νέας άδειας που θα διορθώνει το πρόβλημα.

Οι κάτοικοι παρακαλούν την Δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να τοποθετηθούν μπάρες στην άκρη της πλατείας ώστε να μην περνάνε τα αυτοκίνητα απο τον πεζόδρομο, καθώς και τους οδηγούς (που κάνουν τις παραβάσεις) να εξυπηρετούνται απο τους παράδρομους που υπάρχουν και να μην διασχίζουν την πλατεία. Είναι κρίμα να συμβεί κάποιο ατύχημα.

tria fanaria 1

tria fanaria 2

Διαβάστηκε 1346 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 10:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.