Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 21:38

Αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως ανακοινώθηκε, για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 05-31 Μαΐου 2020.

Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.

Η διαδικασία επιλογής και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας& Β/θμιαςΕκπ/σης.
Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της Χώρας και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων(η ημερομηνία θα καθοριστεί από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ).

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.

Την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα την στείλετε:

α)ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA στο email του σχολείου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
β)στέλνοντας την σχετική αίτησηστο fax του σχολείου2641044485
γ) αυτοπροσώπως στη γραμματεία του σχολείου

Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα και ο γονιός-κηδεμόνας θα επικοινωνεί με το 2641053595 (εσωτ 1,2,4)προκειμένου να σας γνωστοποιείται η παραλαβή και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης σας
Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Γ/σίου: 2641053595 (εσωτ 1 -2) και στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του σχολείου http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/

sinidisi.gr

Η αίτηση:

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1079 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.