Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:13 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 18:51

Παναιτωλικός: Αναμένει Αριγίμπι, Ταχάρ – Προπονείται μεθαύριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις προπονήσεις μπαίνει ο Παναιτωλικός.

Τα «καναρίνια» αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση μετά το γενικό lockdown μεθαύριο στις εγκαταστάσεις του Emileon.

Γκμπόλι Αριγίμπι και Αϊμέν Ταχάρ είναι οι δύο εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στη χώρα. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, οπότε και θα τεθούν σε δεκαπενθήμερη καραντίνα, όπως και επιβάλλεται. Κατά το διάστημα αυτό θα προπονούνται ατομικά.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις ως γνωστόν θα διεξάγονται σε γκρουπ και κάτω από αυστηρά μέτρα υγιεινής, κεκλεισμένων των θυρών. Αναλόγως με την εξέλιξη της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, θα φανεί το κατά πόσο είναι εφικτό να λάβουν χώρα ομαδικές προπονήσεις μετά και τις 20 του Μαΐου.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ώρες στις εγκαταστάσεις του Emileon θα γίνει σχολαστική απολύμανση, ώστε να εξασφαλιστεί η υγιεινή παικτών και προσωπικού.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1727 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.