Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:22 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 22:45

Μεσολόγγι: Η διαστημική άποψη του κορονοϊού στα μάτια ενός 7χρονου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η περίοδος του κορονοιού έχει επηρεάσει αρνητικά τους πάντες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων άλλαξε, ο φόβος του θανάτου έχει κυριαρχήσει παντού. Ο άνθρωπος βρέθηκε απροετοίμαστος μπροστά στην απειλή του αόρατου εχθρού και σε πολλές περιπτώσεις ανήμπορος να προφυλαχτεί 100%  με αποτέλεσμα να θρηνεί χιλιάδες νεκρούς.

Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο και η κοινωνία προσπαθεί να συμπορευτεί με την απειλή του κορονοιού προς την κανονικότητα. Η όλη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν κλεισμένα στα σπίτια τους  μακριά από τα σχολεία και τους τόπους παιχνιδιού, μαζί με τους γονείς τους, στερούμενα τις αγκαλιές και τα χάδια των παππούδων και γιαγιάδες των.

Ο χρόνος εγκλεισμού στα σπίτια έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να εκφραστούν με ζωγραφιές βλέποντας με τα δικά τους μάτια την κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα.

Μια τέτοια ζωγραφιά εμπνεύστηκε ο μικρός 7χρονος Μεσολογγίτης μαθητής της Α΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου Κερασιώτης Σεραφείμ που ζωγράφισε το ηλιακό μας σύστημα στην εποχή του κορονοιού.

Την ζωγραφιά του την αφιερώνει με πολύ αγάπη στους συμμαθητές του και στην αγαπημένη του δασκάλα Μαίρη Γιώτη.

Οι παππούδες και γιαγιάδες του

Σεραφείμ και Αγγελική Κερασιώτη – Βασίλης και Μαίρη Καρακούση

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.