Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:36 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 22:29

Συμμετοχή Σπήλιου Λιβανού σε Τηλεδιάσκεψη Εκτελεστικής Επιτροπής ΝΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο, 02/05 συμμετείχα στην  τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας , υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την  αποτίμηση της δράσης του κόμματος κατά την τελευταία περίοδο, τη συνέχεια της δράσης του κόμματος κατά την επόμενη περίοδο της επιστροφής στην κανονικότητα και την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

Στην παρέμβασή μου,  κατέθεσα τρεις προτάσεις που εκτιμώ ότι θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση του κοινωνικού ρόλου του κόμματος στην κρίσιμη και πρωτόγνωρη συγκυρία που διανύουμε. Συγκεκριμένα, πρότεινα :
-Tην εκκίνηση της ψηφιακής δραστηριοποίησης ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, και όπου χρειάζεται, την εκπαίδευση των στελεχών για την υλοποίησή της.
-Τη στενότερη συνεργασία κόμματος – Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με  ορισμό συνδέσμου βουλευτών ανάμεσα στις Κομματικές Γραμματείες και τις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και ορισμό ενός βουλευτή υπεύθυνου για κάθε νομό ( ο οποίος δεν θα προέρχεται από τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια ), για κοινές δράσεις και καλύτερο συντονισμό.
-Την αποσαφήνιση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του Μητρώου Στελεχών για την  καλύτερη λειτουργία του και συνεργασία  με τις ΝΟΔΕ και τα τοπικά στελέχη.

Διαβάστηκε 1494 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 22:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/