Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:35 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 16:46

Τους εξοργίζει ο Παναιτωλικός γιατί περνάει τη δική του ατζέντα, αν και μικρός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ότι θα έφτανε μια μέρα που ο Ολυμπιακός θα μονομαχούσε με τον Παναιτωλικό στην Σούπερ Λιγκ, αυτό δεν το φανταζόταν κανείς.

Όπως κι ότι ο εκπρόσωπος του πρώτου θα προσπαθούσε να ρίξει σκιές στην ομάδα του Αγρινίου επειδή σε δεκάδες υποθέσεις, κατηγορητήρια, τιμωρίες, προτάσεις για φυλακές και υποβιβασμούς δεν μπορεί να της βρει ανάμιξη,

Είναι σαν να έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό, όταν βλέπει τον πανίσχυρο να αφρίζει που δεν μπορεί κάπου να τον “τσακώσει”, να κάνει το δικό του δηλαδή. Το έχουμε ξαναγράψει εδώ, φαντάσου από τόσους εισαγγελείς, κοριούς και μαρτυρίες να ακουγόταν κάπου ο Παναιτωλικός τι θα έλεγαν οι καλοθελητές και η Πέμπτη Φάλαγγα και εδώ στο Αγρίνιο…

Αλλά δεν… Και το πιο ωραίο είναι ότι ο Παναιτωλικός, όντας μεγαλωμένος από αυτό που λέει ο μεγαλομέτοχός του ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν ή το άλλο που λέει ο πρόεδρος του πως η παράγκα κράτησε την ομάδα για χρόνια στην Γ Εθνική(με τους πολλούς να φωνάζουν να ενδώσει…να μην ξεχνιόμαστε…), περνάει θέματα που τα στηρίζει χρόνια.

Ο Κωστούλας έκανε αγώνα τόσα χρόνια για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, να που ήρθαν στα λόγια του. Ακόμα και εισηγήσεις που στηρίζει ο Παναιτωλικός, όπως αυτή για το -3 για μη αδειοδότηση, η ΕΠΟ τις υιοθετεί κι ας είναι μειοψηφικές! Για να μην πούμε για την πρόσφατη ιστορία με σχεδόν όλες τις ομάδες να τιμωρούνται για το θέμα Γκαγκάτση αλλά ο Παναιτωλικός να είναι και πάλι με την… δίκαιη πλευρά.

Για να δούμε τι θα γίνει με την έναρξη και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Θα δικαιωθεί ο Παναιτωλικός που το λέει ανοιχτά ότι δεν πρέπει να γίνουν αγώνες;

Σε ένα άλλο, παράλληλο, σύμπαν, οι φίλαθλοι στο Αγρίνιο έπρεπε να είναι οι πιο περήφανοι και με ψηλά το κεφάλι στην Ελλάδα. Και θα ήξεραν ότι αυτά που ακούει τις τελευταίες μέρες είναι για να “κάθεται καλά”. Μηνύματα είναι.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1869 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα