Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 10:59

Ανάλυση του αγώνα: Ντιναμό Μινσκ – Σλατσκ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας με την Ντιναμό Μινσκ να μετράει 10 νίκες στα 15 τελευταία με Σλασκ και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τέσσερα σερί G/G στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάθε τα πάντα για το esports στοιχημα

Τέλειο ντεμπούτο για τον κόουτς Κούτσουκ στον πάγκο της Ντιναμό, ο οποίος με δυο μόλις προπονήσεις την οδήγησε στο σπουδαίο διπλό επί της Σμολεβίτσι (3-1). Μέσα στην περασμένη εβδομάδα δούλεψε επάνω στην τακτική, ενώ να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός της Σλάβια Μοζίρ πριν λίγα 24ωρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου της έδωσε το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Από πλευράς αγωνιστικών είναι πλήρης.

Στον αντίποδα, η Σλατσκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν. Η αγωνιστική της πορεία διευκολύνει την Διοίκηση, η οποία μπορεί πιο εύκολα να έρθει σε συμφωνία με χορηγούς. Στα καθαρά αγωνιστικά, μετά και το εντός έδρας 3-2 επί της Μπαλσίνα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα της λείψει απόψε ο βασικός μπακ Κριβούλκιν (2/0).

Εκτίμηση: Ας μην το κρύβουμε, περιμένουμε ματς με γκολ, με δεδομένα τα εκατέρωθεν αμυντικά προβλήματα των δυο συλλόγων. Σε τιμές άνω του 1.85 το Over 2,5 έχει αξία.

Διαβάστηκε 1864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.