Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:11 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 17:48

Tο OΣΔΕ στο gov.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H ΠΟΓΕΔΥ με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζει την πρώτη εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ που φιλοξενείται στο κυβερνητικό cloud.

Επειδή κάθε προσπάθεια σαν αυτή τιμά τους λειτουργούς του Δημοσίου τομέα, η ΠΟΓΕΔΥ οφείλει όχι απλά να την στηρίξει άλλα και να την καταγράψει ως σημείο αναφοράς, συγχαίροντας το προεδρείο του ΟΠΕΚΕΠΕ (Γ. Βάρας-Π. Τζαβέλας), για τις μέχρι και σήμερα ενέργειές του.

Η εφαρμογή για την εξ αποστάσεως υποβολή της ΕΑΕ, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου και χωρίς να απαιτείται ο παραγωγός να βγει από το σπίτι του, στηρίχθηκε από την αρχή, από την ΠΟΓΕΔΥ.

Εκτός από την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία η εφαρμογή να εναγκαλιστεί από του Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, ως δομικό στοιχείο της προσπάθειας για ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του Δημοσίου.

Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή, αδημονώντας για την πλήρη απεξάρτηση του ΟΠΕΚΕΠΕ από τα συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, που επί σειρά ετών λειτουργούν ανεξέλεγκτα, λεηλατώντας τα δεδομένα των αγροτών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. της ΠΟΓΕΔΥ

Διαβάστηκε 1834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία