Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:06 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 19:07

Αυγενάκης: Προπονήσεις σε γκρουπ από την Τρίτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Super League την προσεχή Τρίτη 5 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Διευκρίνισε όμως, ότι σε αποκλειστικά και μόνο σε ανοικτά γήπεδα, μπορούν σε μικρά γκρουπ 6-8 ατόμων, να κάνουν προπόνηση επαναφοράς της φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης και ατομικής τεχνικής.

Θα τηρηθούν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, με κατάλογο όσων εισέρχονται στην εγκατάσταση, έλεγχο, φορώντας μάσκες, τηρώντας δύο μέτρα απόσταση. Τόνισε ότι μετά την προπόνηση πρέπει να γίνεται απολύμανση των οργάνων που χρησιμοποιούνται. Τονίστηκε ότι θα είναι κλειστά τα αποδυτήρια και τα ντους. Και φυσικά οι προπονήσεις αυτές θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο υφυπουργός δεν αναφέρθηκε σε προγραμματισμό χαλάρωσης των μέτρων στη διάρκεια του μήνα, που θα επιτρέψουν την ολοκληρωμένη προπόνηση και προετοιμασία των ομάδων που θα είναι ικανή για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Προφανώς αυτό θα επανεκτιμηθεί. Και μόνο το γεγονός ότι στις ομάδες της Super League δίνεται αυτή η δυνατότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και αθλήματα, δείχνει την πρόθεση συνέχισης των αγώνων.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1904 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.