Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 19:05

Το… ζόρι του Ολυμπιακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Ολυμπιακό πρέπει να τραβάνε μεγάλο ζόρι με τον Παναιτωλικό. Τον λόγο τον ξέρει όλη η πιάτσα. Επειδή από την εποχή της μονοκρατορίας τους, ο Φώτης Κωστούλας (ήταν ίσως ο μοναδικός παράγοντας που) αρνήθηκε να κάνει (τις καθιερωμένες) υποκλίσεις. Έμεινε μακριά από συμμαχίες και άρματα, κάτι που γνωρίζουν πια και οι πέτρες. Και το πλήρωσε!

Ούτε δανεικούς, ούτε ευκολίες, ούτε συναλλαγές, ούτε χαρτάκια, ούτε οτιδήποτε άλλο. Αν συμφωνούσε σε κάτι που πρότεινε ο Ολυμπιακός (ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα) το ψήφιζε, το στήριζε. Όχι με αντάλλαγμα, αλλά επειδή το θεωρούσε σωστό. Το ίδιο ισχύει με οποιαδήποτε απ’ τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Θέλετε ένα παράδειγμα; Ο Αγραφιώτης (ο οποίος τα γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά) εκλέχθηκε πριν μερικά χρόνια πρόεδρος της Λίγκας και με την ψήφο του Παναιτωλικού! Όπως στη συνέχεια εκλέχθηκε πρόεδρος της Λίγκας με ψήφο του Παναιτωλικού και ο προτεινόμενος επίσης από τον Ολυμπιακό, Μπαταγιάννης.

Βγαίνει τώρα ο Αγραφιώτης και απευθυνόμενος στον Κωστούλα, μιλάει για δορυφορικές ομάδες (κάτι παραπάνω θα ξέρει για την ύπαρξή τους χρόνια τώρα) που παίρνουν χαρτάκια!!! Σε ποιον; Τον Κωστούλα…

Και ακολουθεί το αφεντικό του, το οποίο έχει τόσες ανοικτές υποθέσεις στη δικαιοσύνη και μιλάει για «σύννεφα» στον Παναιτωλικό! Θα τρελαθούμε!!!

Ε, μετά και απ’ αυτό «δεν περιγράφω άλλο…» Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Υ.Γ. Α, θυμήθηκα και κάτι ακόμα. Το «κράξιμο» των ερυθρόλευκων ΜΜΕ στον (δήθεν) υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε ο Παναιτωλικός παίζοντας στο Καραϊσκάκης τον Γενάρη του 2015, όπου τόλμησε να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό (έχασε 2-0 με γκολ στο 70’ και στις καθυστερήσεις). Και τότε «συννεφάκια» έβλεπαν και έγραφαν…

Ότι η ομάδα του Χάβου, του Μαλεζά, του Φωτάκη, του Λαζάρ, θα ήταν «κότα» κόντρα στο ΠΑΟΚ, απ’ τον οποίον πέρασαν οι συγκεκριμένοι. Και δύο βδομάδες μετά το ταμπλό της Τούμπας έγραψε το ιστορικό 1-2!

Μπορώ να θυμηθώ και άλλα, όμως το παραπάνω αρκεί.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1852 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.