Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:23 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 00:09

Οι ομάδες συμφώνησαν για οριστική διακοπή στην Α2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2, καθώς οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν διαδικτυακή επικοινωνία και συμφώνησαν πως δεν μπορεί να τεθεί θέμα επανέναρξης του πρωταθλήματος για τις εναπομείνασες αγωνιστικές και τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες εκτίμησαν πως είναι μονόδρομος η οριστική διακοπή, ύστερα άλλωστε κι από τη χθεσινή ενημέρωση του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Εξάλλου, οι περισσότερες ομάδες ήθελαν να μπει ένα «τέλος» στη σχετική κουβέντα, καθώς θα υπήρχαν επιπλέον έξοδα τα οποία δεν μπορούσαν να αντέξουν την τρέχουσα περίοδο.

Μένει φυσικά να δούμε και τι θα συμβεί με ανόδους και υποβιβασμό, τη στιγμή που επίσης δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με τα ίδια θέματα στην Basket League και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Θυμίζουμε πως πριν από τη διακοπή ο Χαρίλαος Τρικούπης ήταν μόνος πρώτος, ενώ στις θέσεις των πλέι οφ βρίσκονταν Διαγόρας Δρυοπιδέων, Ψυχικό, Απόλλων Πατρών και Καρδίτσα και πιο κάτω από αυτές ο Ολυμπιακός.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1863 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.