Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:35 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 21:03

Παναιτωλικός: Η «δικαίωση» για τα τηλεοπτικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» έχουν από καιρό βάλει στην ατζέντα την επιστροφή του Συναιτερισμού στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων

Η πιο σημαντική, ίσως, απόφαση που έλαβε σήμερα η SL στη τηλεδιάσκεψη που έκανε ήταν η επιστροφή της στην κεντρική διαχείριση. Ζήτημα που έθεσε στο τραπέζι ο Παναιτωλικός, αφού τα «καναρίνια» είναι από τις ομάδες που επί τάσεως το ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Εστω και αν υπήρξαν «αστερίσκοι» στο πώς θα υλοποιηθεί, η αποδοχή του επί της ουσίας από το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού, αποτελεί και μία τρόπο τινά δικαίωσή τους.

Να θυμίσουμε μόνο δύο σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν στο Αγρίνιο από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι, όταν στις 5 Ιουλίου σημείωναν πως «η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη – λειτουργία του ίδιου του Συνεταιρισμού Super League και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου» και στις 21 Αυγούστου ότι «βάζοντας στην άκρη τα μικροσυμφέροντα και με μόνο γνώμονα τη βιωσιμότητα του Συνεταιρισμού μας και του ποδοσφαίρου. Με στόχο την κεντρική διαχείριση (τηλεοπτικών και άλλων), τη δίκαιη κατανομή με αντικειμενικά κριτήρια των εσόδων, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον και την αυτοδυναμία και των 14 ΠΑΕ του Συνεταιρισμού».

Την ίδια στιγμή τόσο ο ισχυρός τους άνδρας Φώτης Κωστούλας, όσο και ο πρόεδρός τους Μάκη Μπελεβώνης σε αρκετές δημόσιες τοποθετήσεις τους στέκονταν στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε η κατηγορία να αποκτήσει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ενώ κάτι ανάλογο έπραξαν κατά καιρούς και σε τοποθετήσεις τους σε διάφορα Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.