Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 15:28

Το μύνημα του γνωστού καφεντζή απο το Αγρίνιο την Κυριακή του Θωμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός πλέον καφεντζής απο το Αγρίνιο (κος Βασίλης Μπαλάσκας) επανέρχεται την Κυριακή του Θωμά με το δικό του μήνυμα για τα τρέχοντα θέματα και με προτάσεις προς το κράτος,

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο !!!

Κυριακή του Άπιστου Αποστόλου Θωμά , σήμερα !!!

Δεν πίστευε στην Ανάσταση του Χριστού και ήθελε ... αποδείξεις , μέχρι που εμφανίστηκε ο Αναστημένος Χριστός και του ψηλάφησε τίς πληγές των καρφιών και της λόγχης , για να πιστέψει !!!

Έτσι και εμείς σήμερα !!!

ΠΩΩΩΩΩΣ να πιστέψουμε και τιιιιι από αυτά που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ και οι κυβερνώντες ???

Και τιιιιι ... "Ανάσταση" να περιμένουμε εμείς αύριο ???

45 ημέρες κλειστά τα μαγαζιά και σίγουρα άλλες 15 , όπως λένε !!!

Έσοδα ... Μηδέν !!!

Έξοδα ... Διπλά και δεεεεεεν ανοίξαμε ακόμα !!!

Έσοδα οοοοταν ανοίξουμε , πολύ λιγότερα από πρίν , λόγω των μέτρων , λόγω του φόβου των πελατών μας και τής κοινωνίας και λόγω ανεπάρκειας ρευστού απο όλους μας !!!

Βοήθεια μέχρι σήμερα καμία από το κράτος προς εμάς !!!

Ούτε καν τα ... 800 ευρώ δεν μας δώσανε ... ακόμα !!!

Τώρα μας λένε , οοοοταν ανοίξουμε , να βάλουμε τα τραπέζια σε αποστάσεις και με λίγες καρέκλες , τούς πελάτες μας σε ... απόσταση και εμείς να σερβίρουμε με γάντια και μάσκες , που μέχρι πρότινος οι αρμόδιοι μας λέγανε πως δεν ωφελούν και να τίς φορούν μόνο οι πάσχοντες και οι ευαίσθητοι !!!

Στα δικά μας μαγαζιά , που ήταν και είναι στέκια , να μένουν άνθρωποι και να περιμένουν , ( για λεωφορεία , για σχολεία , για φροντιστήρια , για γιατρούς , για φάρμακα ή για οτιδήποτε άλλο ) , να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά μας για νερό , για τις ανάγκες τους η για ξεκούραση ή να περιμένουν κάποιο ραντεβού τους , τιιιι θα τούς λέμε ???

Φύγετε ... Συμπληρώσαμε ???

Δεεεεεεν χωρούν άλλοι ???

Και αυτοί που παίζουν δηλωτη , μπιρίμπα , σκάκι , τάβλι , διαβάζουν εφημερίδα ???

Να τούς διώξουμε ???

Ή να απολυμένουμε ... εφημερίδες ... τράπουλες ... σκάκι ... τάβλι ... τουαλέτες , κάθε στιγμή ???

Και τα πράγματα τους , που τα αφήνουμε κάπου ή τα βάζουμε στο ψυγείο , μέχρι να τα ξαναπάρουν ???

Να μην τα δεχόμαστε ???

Να τά ... πετάμε έξω ???

Και στις ταβέρνες , στα σουβλατζίδικα και στα άλλα μαγαζιά , όταν πάνε οικογένειες ή μεγάλες παρέες , τιιι να τούς πούνε οι μαγαζάτορες ???

Ένας εδώ ... άλλος εκεί ή ... οι μισοί τώρα και οι άλλοι σε λίγο ???

ΚΥΡΙΟΙ , έκανα πολλές φορές ανάρτηση κάποιων προτάσεων μου , ώστε να βοηθηθούν και οι επιχειρήσεις και εμείς και οι τράπεζες και να ξαναπάρει η κοινωνία μπροστά !!!

Αν μαζεύατε ... μαζεύαμε , τα χρέη του καθενός μας και δίνατε ρευστό , στον καθένα μας , στρογγυλοποιώντας τα προς τα πάνω ανάλογα , ( 5.000 , 10.000 , 15.000 , 20.000 ... ) , με χαμηλό επιτόκιο και σε μηνιαίες δόσεις , ( μια δοση για όλα , χρέη και ρευστό ) στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ ή στήν εφορία ???

Δεν θα είναι αυτό μια ευκαιρία , μια καινούργια αρχή , ένα νέο ξεκίνημα για ΟΟΟΛΟΥΣ μας και για την κοινωνία ???

Αν σκεφτούμε πώς αυτό το όλο εγχείρημα , κοστολογείται γύρω στα 20 δις ευρώ και για εσάς ... το κράτος , το μεγαλύτερο μέρος είναι αριθμοί στα συρτάρια σας σαν χρέη , ( από όλους εμάς και πολύ δύσκολα θα τα πληρώσουμε , αν δεν γίνει κάτι από εσας ) , άρα δεν τα δίνετε όλα σε ρευστό και αν εμείς αρχίσουμε να δίνουμε τις δόσεις κανονικά , οπότε το άθροισμα των δόσεων για εσάς ... ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ , θα είναι πολύ μεγάλο ποσό και σταθερό !!!

Οπότε ... ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ , αν μετά κάνετε σωστή διαχείριση και διακυβέρνηση θα πάρουμε μπροστά σαν κράτος , σαν κοινωνία , σαν επιχειρήσεις και σαν λαός !!!

ΤΊΠΟΤΑ στην ζωή δεν είναι δύσκολο !!!

Όταν θέλουμε , μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα !!!

Ο λαός το απέδειξε !!!

Τώρα είναι η σειρά των κυβερνώντων να δώσουν διαπιστευτήρια !!!

ΚΥΡΙΟΙ ... ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ ... !!!

Ο μοχλός σε μια κοινωνία , είναι ο λαός και οι μικροεπιχειρήσεις !!!

Σίγουρα χρειάζεται και το μεγάλο κεφάλαιο με τις μεγάλες επενδύσεις, αλλά τον έλεγχο και το κουμάντο των πάντων , πρέπει να τον έχει το ίδιο το κράτος !!!

Το μεγαλύτερο παράδειγμα σέ αυτό , είναι το ΕΣΥ !!!

ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟ εγγύηση έδωσε , στην όλη φάση της αντιμετώπισης του ΚΟΡΟΝΟ'Ι'ΟΥ, ενώ ήταν ΟΟΟΛΟΙ έτοιμοι για να το ιδιοτικοποιησουν???

Ας μήν αφήσουμε λοιπον την ευκαιρία !!!

Βοηθήστε μας , να σάς βοηθήσουμε και να φτιάξουμε την Ελλάδα μας ... ΕΛΛΑΑΑΑΑΔΑ !!!

Διαβάστηκε 2946 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.