Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 10:38

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οδόστρωμα της Γέφυρας του Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν χθες το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της Γέφυρας Αχελώου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη υποδομών Θανάση Μαυρομάτη. Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα της γέφυρας, ενώ στις αρχές του περασμένου χειμώνα είχαν γίνει εργασίες σε σημεία που λιμνάζουν νερά, καθώς εκεί η επικινδυνότητα των σημείων για τους διερχόμενους οδηγούς ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εργολαβία θα ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθεί τη γέφυρα του Αχελώου και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. Στο σχεδιασμό της Περιφέρειας και προσωπικά του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη είναι η φωταγώγηση της γέφυρας, ώστε να αναδειχθεί και ως μνημείο που ενώνει δυο περιοχές, το δήμο Αγρινίου και την Αμφιλοχία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1036 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.