Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 10:36

Κόμβος Παναιτωλίου: 13 κουτάβια ζητούν σπίτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συχνό φαινόμενο έχει εξελιχθεί να βρίσκονται κουτάβια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, τα οποία το μόνο που ζητούν είναι ένα σπίτι και μία οικογένεια να τα φροντίσει.

Α​υτή τη φορά 13 πανέμορφα κουτάβια βρέθηκαν κοντά στον κόμβο Παναιτωλίου, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωάννινων και τα φροντίζουν φιλόζωοι, κάτοικοι και διερχόμενοι από το σημείο.

Αρχικά τα κουτάβια ήταν περισσότερα όμως κάποια υιοθετήθηκαν ήδη, αλλά τα περισσότερα βρίσκονται ακόμη στο σημείο. Σημειώνεται βέβαια ότι το σημείο από μόνο του αποτελεί κίνδυνο για τα περίπου δύο μηνών κουτάβια, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον αυτοκινητόδρομο.

Για τον λόγο αυτό, φιλόζωοι που τα φροντίζουν και ανησυχούν γι’ αυτά, απέστειλαν στο karvasaras.gr φωτογραφίες από τα κουτάβια και απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί και θέλει να υιοθετήσει τα χαριτωμένα τετράποδα:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 979 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.