Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 17:40

Συμβολική διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αγρινίου πραγματοποίησε συμβολική διαμαρτυρία, χθες, 27 Απριλίου, έξω από το 3ο Λύκειο.

«Εκφράζουμε και με αυτό το συμβολικό τρόπο διαφωνία μας με το πολυνομοσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση της ΝΔ στις 22 Απρίλη, εν μέσω της πανδημίας και θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να προσπαθεί η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον εγκλεισμό γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών για να περάσει «εύκολα» τα αντιλαϊκά της σχέδια», αναφέρει ο συνδυασμός που στηρίζει το ΠΑΜΕ

«Ο κορονοϊός απειλεί την υγεία μας, η κυβέρνηση τα μορφωτικά δικαιώματα.Το νομοσχέδιο πρέπει να μείνει στα χαρτιά, να αποσυρθεί εδώ και τώρα.Τώρα είναι ώρα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να οργανώσουν την πάλη ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.