Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 17:39

Προς οριστικό «λουκέτο» η Γ’ Εθνική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλέον προβάλει απίθανο να συνεχιστεί η κατηγορία, όπως και τα γυναικεία πρωταθλήματα και τα τοπικά των ΕΠΣ

Προς οριστική αναβολή οδεύει η Γ’ Εθνική, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν. Ακόμη η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις της, όμως όλα δείχνουν πως το πλάνο είναι να τελειώσει εδώ η σεζόν και πρωταθλητές να ανακηρυχθούν οι πρώτοι κάθε ομίλου, ενώ στο «μέτωπο» του υποβιβασμού θα πέσει μία λιγότερη από κάθε γκρουπ, από όσες αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος (θα μείνει εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στη ζώνη παραμονής).

Ακόμη είναι «ρευστό» τι θα γίνει στο Κύπελλο αφού σε ορισμένες ΕΠΣ ο θεσμός βρίσκεται 1-2 βήματα πριν την ολοκλήρωσή του, όπως και τι θα ισχύσει με τους προβιβασμούς.

Το αρχικό πλάνο αναφέρει πως οι 8 πρωταθλητές θα δώσουν μεταξύ τους αγώνες μπαράζ ώστε να βγουν οι 4 που θα ανέβουν στην Football League, επειδή όμως υπάρχει το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης είναι τελικά πιθανό να ανέβουν όλοι.

Το «λουκέτο» θα αφορά και τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ, όσο και τα γυναικεία.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1634 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.