Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 00:16

Θεοδωρικάκος: Έτσι θα εφαρμοστεί το «σπαστό» ωράριο στο Δημόσιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Όσο διάστημα τα σχολεία είναι κλειστά οι γονείς θα μπορούν να κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού» επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (είχαν προηγηθεί δηλώσεις του στην ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε και στο «σπαστό» ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων)

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τα όσα είχε γράψει η aftodioikisi.gr πως προβλέπεται η προσέλευση στο δημόσιο να γίνεται σε τρεις φάσεις των 7, 8 9 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, τις προηγούμενες ημέρες έχει δεχθεί σχετική εισήγηση για την οποία άναψε το «πράσινο» φως.

Το σχέδιο προβλέπει ότι όσοι εργάζονται το πρωί θα προσέρχεται στη δουλειά τους σε τρεις διαφορετικές βάρδιες με 60 λεπτά απόσταση στην ώρα προσέλευσης.

Στόχος είναι προφανώς να μην υπάρχει συνωστισμός στην είσοδο όπου κατά την άφιξή τους οι δημόσιοι υπάλληλοι χτυπάνε κάρτα, να μην υπάρχει συνωστισμός στα γραφεία όπου εργάζονται, ούτε φυσικά στα μέσα μεταφοράς κατά τη μετακίνησή τους.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως μέσα στον Μάιο θα γίνει εφαρμογή της ψηφιακής υπογραφής στα υπουργεία.

Αναφορικά με τις εκκλησίες είπε πως «με τα πρώτα μέτρα άρσης των περιορισμών θα υπάρξει άνοιγμα των εκκλησιών και οι πιστοί θα μπορούν να κάνουν την ατομική προσευχή τους και στην συνέχεια η επιτροπή και η κυβέρνηση θα ανακοινώσουν περαιτέρω μέτρα για το σταδιακό άνοιγμα των εκκλησιών.

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.