Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 17:45

Αναβάλλεται το «Αντάμωμα Βαλτινών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ.) ανακοινώνει σε όλους τους Συλλόγους – Μέλη της, καθώς και στους συμπατριώτες και φίλους της Ομοσπονδίας, την αναμενόμενη αναβολή της πολιτιστικής εκδήλωσης «Αντάμωμα Βαλτινών».

Λόγω της πανδημίας covid-19 και της τρέχουσας επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί συγκεκριμένα στη χώρα μας, το προκαθορισμένο, για το Σάββατο 23 Μαΐου 2020, 31ο Αντάμωμα Βαλτινών, στο Πάρκο Καλαβρύτων της Ηλιούπολης, αναβάλλεται προς το παρόν και θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω.

“Η πρωτόγνωρη για όλους μας συνθήκη που αντιμετωπίζουμε, ελπίζουμε να μας κάνει πιο δυνατούς και η επάνοδος να είναι ομαλή, επιφέροντας τις ελάχιστες επιπτώσεις.Υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη να είναι οι λέξεις που σας πλαισιώνουν”αναφέρει η ανακοίνωση της Ο.ΣΥ.ΒΑ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2131 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.