Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 19:21

«Απώλειες και Μετέωρα Μυστικά» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου από το vivlio-life και την Ιουλία Ιωάννου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου σήμερα, το vivlio-life και η συγγραφέας Ιουλία Ιωάννου, προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα (από ένα) από τα βιβλία της ΑΠΩΛΕΙΕΣ και ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 7 ΜΑΐΟΥ 2020

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Απώλειες

Πόσες φορές ο άνθρωπος βρίσκεται σε δίλημμα; Πράττει χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες των πράξεών του στο μέλλον; Όταν ο Φίλιππος γνώρισε τη Χριστίνα, ένιωσε βαθιά μέσα του ότι εκείνη ήταν η μοναδική γυναίκα που θα ήθελε ποτέ στη ζωή του. Δεκαοχτώ χρόνια πριν, κάτι αντίστοιχο είχε νιώσει και ο Χρήστος αντικρίζοντας την Ειρήνη. Η Σοφία παρασύρθηκε από την έλλειψη αγάπης και τρυφερότητας και βυθίστηκε στον σκοτεινό κόσμο της απελπισίας με όσα έζησε εξαιτίας του Απόστολου. Τι κοινό έχουν αυτές οι τρεις γυναίκες; Τι τις συνδέει με τον Χρήστο και τις λανθασμένες επιλογές του; Όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, δε λογαριάζει τίποτα στο διάβα του… Μόνο η μοίρα μπορεί να διορθώσει κάποια λάθη. Ίσως γιατί η μοίρα έχει ορίσει έναν ρόλο για τον καθένα. Μόνο η δύναμη της αγάπης και της συγχώρεσης μπορεί να κρατήσει ζωντανή την Ελπίδα, να χαρίσει ξανά Ζωή.

Μετέωρα Μυστικά

Φθινόπωρο 1986. Στη σκιά των Μετεώρων ζει µε την οικογένειά της η δεκαεπτάχρονη Αιµιλία. Όταν ο έρωτας σηµαδέψει την καρδιά της, η παιδική αθωότητα θα χαθεί για πάντα.

Ο Μάγνος φτάνει στα Μετέωρα για αναρρίχηση. Θα κατακτήσει τις πιο απόκρηµνες και δύσκολες πλαγιές τους και µαζί τους την καρδιά της Αιµιλίας. Οι δυο νέοι χαράζουν το όνειρό τους στη σπηλιά των βράχων. Συντονίζονται οι χτύποι στις καρδιές τους ακολουθώντας εκείνους του παλιού ρολογιού τσέπης, που έρχεται από το παρελθόν για να καθορίσει το µέλλον. Σύντοµα όµως θα διαπιστώσουν ότι η ζωή είναι γεµάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Το ρολόι σηµαδεύει τον χρόνο κι ένας κλέφτης, ο κλέφτης του ρολογιού, πληρώνει την πράξη του αυτή µε τη ζωή του. Μαζί του εκτίουν τη δική τους ποινή ένοχοι και αθώοι.

Ώσπου φτάνει η ώρα του τελικού διλήµµατος. Ένα σταυροδρόµι όπου η Αιµιλία πρέπει να αποφασίσει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει.
Στη µία υπάρχουν τα χνάρια ενός φλογερού, ανεκπλήρωτου έρωτα.
Στην άλλη µιας βαθιάς αγάπης που δοκιµάστηκε στον χρόνο και άντεξε. Κι η Αιµιλία έχει µια τελευταία ευκαιρία να δοκιµάσει ό,τι δεν έζησε ή να συνεχίσει να ζει.

∆ύσκολη η απόφαση. Αλλά πρέπει να κάνει το επόµενο βήµα. Και η απόφαση είναι µόνο δική της.

Διαβάστηκε 3376 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 19:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.