Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:04 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 11:12

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Λειτουργία λαϊκών αγορών του Δήμου από 28/4/2020 έως 2/5/2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συμμόρφωση με τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού  και σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης γνωστοποιούμε ότι, από αύριο Δευτέρα 23.3.2020 έως και 30.4.2020,  επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών ως εξής:

Ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ανά εβδομάδα θα δημοσιοποιεί πίνακα με τους συμμετέχοντες, κάθε φορά πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) στις λαϊκές αγορές ευθύνης του.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΡΑ:

  • Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα.
  • Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
  • Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.
  • Οι καταναλωτές οφείλουν να μη συνωστίζονται και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που ισχύουν σε όλες τις συναλλαγές (τήρηση αποστάσεων, χρήση γαντιών, κλπ).
  • Όλοι οι συμμετέχοντες (πωλητές και καταναλωτές), θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις συστάσεις – παρατηρήσεις των εποπτών των λαϊκών αγορών.

Επισυνάπτονται οι πίνακες των επαγγελματιών και παραγωγών που δραστηριοποιούνται  αυτήν την εβδομάδα στις λαϊκές αγορές του Μεσολογγίου

 

Διαβάστηκε 858 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.