Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 00:28

Προσφορά αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και την Τ.Ο.Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρωτοφανή κατάσταση, που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19, δεν πρέπει λησμονούμε την αναγκαιότητα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ως εκ τούτου με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπακτίας και σε συνέχεια των πρόσφατων επιτυχημένων δράσεων προσφοράς της ΟΝΝΕΔ

1.Δήλωση εθελοντών στην ΚΕΔΕ προς ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο  σπίτι»,

2. Εθελοντική αιμοδοσία και

3. Ενίσχυση οργάνωσης «Φλόγα Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια» συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης,τα οποία θα διατεθούν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας«ΑΛΚΥΟΝΗ», ενισχύοντας με αυτό το τρόπο το πολύτιμο έργο που προσφέρει στην τοπική
κοινωνία.

Τα είδη μπορεί να είναι:

•Τρόφιμα(ρύζι,όσπρια,γάλα μακράς διαρκείας/εβαπορέ,δημητριακά,ψωμί τοστ,χυμούς κτλ)
•Χαρτικά,απορρυπαντικά

•Φάρμακα (μάσκες,αντισηπτικά,οινόπνευμα κτλ)

Είναι χρέος όλων μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα, να στηρίξουμε αυτούς,που μας χρειάζονται θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη που υπερβαίνει το «εγώ» δημιουργείται  μια κοινωνία ζωντανή,υγιή και εξελισσόμενη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 977 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.