Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:25 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 00:24

Επίδομα 800 ευρώ: Αυξάνονται και με την… βούλα οι δικαιούχοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυξάνονται οι δικαιούχων για το επίδομα 800 ευρώ με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή απο το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα το έκτακτο επίδομα 800 ευρώ θα χορηγηθεί και σε ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και σε επιχειρήσεις με τη μορφή ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ και IKE, οι οποίες δεν απασχολούν ή απασχολούν μέχρι και είκοσι εργαζομένους, έναντι πέντε που προβλέπεται σήμερα.

Το επίδομα 800 ευρώ και οι παρατάσεις

Επίσης με άλλη διάταξη παρατείνεται έως και 25 Ιουνίου 2020 και έως και 25 Ιουλίου 2020 αντίστοιχα, η είσπραξη από τις τελωνειακές αρχές του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, του ΦΠΑ και των λοιπών επιβαρύνσεων, που αναλογούν σε έτοιμα προς κατανάλωση αλκοολούχα ποτά και άλλα αλκοολούχα προϊόντα, που εξήλθαν από καθεστώς αναστολής τον μήνα Μάρτιο και τον μήνα Απρίλιο του 2020.

Επίσης με άλλη διάταξη δίνεται η δυνατότητα κάλυψης των προκηρυσσομένων προς μετάταξη οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από υπαλλήλους με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, στην περίπτωση της μη πλήρωσής τους από μόνιμους υπαλλήλους.

newsit.gr

Διαβάστηκε 981 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.