Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 18:49

Χαρδαλιάς: Τα μέτρα δεν θα λήξουν στις 27 Απριλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνει για το Κρανίδι και την ιχνηλάτηση που έγινε σχετικά με τα 150 κρούσματα κορονοϊού στην δομή μεταναστών. «Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι έχουμε πετύχει πολλά και πηγαίνουμε κοντά στον στόχο μας», είπε ξεκινώντας την ενημέρωση.

Αναφερόμενος στο Κρανίδι είπε ότι δεν έχει περισσότερα να πει μετά από όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί. Τα 177 δείγματα είναι σε φάση επεξεργασίας στα εργαστήρια και μέσα από τα αποτελέσματα θα σταθμιστούν τα μέτρα. Απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να μείνουν στο σπίτι τους.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμα ότι τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου. Αυτό δεν σημαίνει πρόσθεσε ότι θα χαλαρώσουν στις 28 Απριλίου. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες καταβάλλονται σε διαφορετικές ημερομηνίες.

newsit.gr

Διαβάστηκε 965 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.