Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 17:50

Super League: Τι ξημερώνει;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ανησυχώντας για ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων από τον κορονοϊό, πρότεινε στην UEFA να ακυρώσει όλες τις διοργανώσεις έως το τέλος του 2021!!!

Η UEFA στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τις 55 Εθνικές Ομοσπονδίες των Ευρωπαϊκών κρατών “έκανε έντονη σύσταση για την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων της Α’ κατηγορίας, καθώς και των διοργανώσεων του Κυπέλλου” όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δικής μας ΕΠΟ.

Οι κυβερνήσεις Βελγίου και Ολλανδίας, δεν άκουσαν καν την σύσταση και διέκοψαν κάθε αγωνιστική δράση!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε επανειλημμένες δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες, κάνει λόγο για έναρξη προπονήσεων στα μέσα Μαΐου και αγώνες στις αρχές Ιουνίου.

Διάφοροι, ειδικοί ή μη, πλέκουν σενάρια για Play-off και Play-out που θα γίνουν όλοι οι αγώνες τους σε Κρήτη, Αττική ή Θεσσαλία.

Η Super League θα συνεδριάσει (με τηλεδιάσκεψη) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να αποφασίσει.

Αν και βρισκόμαστε κοντά στην σταδιακή έναρξη άρσης των περιοριστικών μέτρων, στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν ξέρουμε “τι ξημερώνει”. Περιμένουμε τις εξελίξεις…

Όπως και απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε εδώ και αρκετές μέρες: Αν εμφανιστεί ένα (ή περισσότερα) κρούσμα σε μία (ή περισσότερες) ομάδες, τι θα συμβεί;

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.